Verwarming op maat


Roels bvba uit Lokeren is gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van centrale verwarming. Wij weten alles van verwarmingsinstallaties op mazout, gas en groene energiebronnen. Voor elektrische verwarming verwijzen we u graag door naar een collega.

We werken onder andere met de kwaliteitsproducten van Buderus, Vaillant en Junkers en zorgen altijd voor een propere afwerking. Dit maakt het gemakkelijker om later eventuele herstellingen snel uit te voeren. Voor de radiatoren bieden we de onder andere de volgende kwalitatieve merken: Radson, Vasco en Henrad.

We werken hoofdzakelijk in renovatie, maar ook in nieuwbouw woningen. Dit doen we zowel voor bedrijven als particulieren.  Als u een nieuwe installatie wilt plaatsen,  komen we eerst bij u ter plaatse. Zo kunnen we u advies op maat geven. Indien u dat wenst, maken we een prijsofferte. Heel dikwijls werken we echter in regie, dat betekent dat we gewoon elk gewerkt uur factureren.

Ook voor het onderhoud van uw installatie kunt u bij ons terecht, we beschikken natuurlijk over de nodige vergunningen. Vergeet niet dat het onderhoud van uw ketel enkel mag worden uitgevoerd door een installateur met de juiste opleiding en een vergunningsnummer!

Bovendien kunnen wij u garanderen dat, onder normale omstandigheden, defecten aan uw verwarming binnen de 24 uur worden opgelost!

 

Soorten verwarmingsystemen

Gasverwarming

We volgen uw dossier op van het moment dat de aanvraag ingediend wordt, tot en met de indienststelling. Die aanvraag kan u persoonlijk indienen, maar u kunt dat ook doen via ons bedrijf.

Mazoutverwarming

Roels bvba zorgt voor de plaatsing, de herstelling en het onderhoud van uw centrale verwarming op mazout. Wij helpen u eveneens met de juiste keuze van mazoutopslag. Zowel bovengrondse opslag als ondergronds worden door ons geleverd en geplaatst.    Hier vindt u meer informatie mbt wetgeving omtrent stookolie: www.informazout.be

Om de huidige mazoutprijzen te kennen kan u een kijkje nemen op: http://www.informazout.be/nl/mazoutprijs

Verwarming op groene energie

Samen met u zoeken we naar de meest geschikte vorm van groene energie voor uw woning. De meerprijs voor deze vorm kan in bepaalde situaties heel snel terugverdiend worden. Advies in verband met subsidies of tegemoetkomingen voor deze vorm van verwarmen mag niet ontbreken. We zoeken het graag voor u op.

Als u nog meer advies of informatie wenst, aarzel dan niet ons te contacteren en wij helpen u zo snel mogelijk verder. 

Naast verwarming plaatsen we ook sanitair, daken en ventilatie. Bovendien verhuren we onze polyvalente zaal voor uw event.