Verwarming op maat


Roels BV uit Lokeren is gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van centrale verwarming. Wij weten alles van verwarmingsinstallaties op mazout, gas (aardgas en propaan) en groene energiebronnen. Voor elektrische verwarming verwijzen we u graag door naar een collega.

We werken onder andere met de kwaliteitsproducten van Buderus, Viessmann, Vaillant en Junkers en zorgen altijd voor een propere en nette afwerking. Dit maakt het gemakkelijker om later eventuele herstellingen snel uit te voeren. Voor de radiatoren bieden we de onder andere de volgende kwalitatieve merken: Radson, Vasco en Henrad.

We werken hoofdzakelijk in renovatie. Dit doen we zowel voor bedrijven als particulieren.  Als u een nieuwe installatie wilt plaatsen,  komen we eerst bij u ter plaatse. Zo kunnen we u advies op maat geven. Indien u dat wenst, maken we een prijsofferte. Heel dikwijls werken we echter in regie, dat betekent dat we gewoon elk gewerkt uur factureren.

Ook voor het onderhoud van uw installatie kunt u bij ons terecht, we beschikken uiteraard over de nodige vergunningen. Vergeet niet dat het onderhoud van uw ketel enkel mag worden uitgevoerd door een installateur met de juiste opleiding en een vergunningsnummer! Vanaf 01/01/2023 zijn de onderhoudstechnici verplicht de onderhoudsattesten en indienststellingen aan te geven bij het VEKA. U doet er goed aan de wetgeving mbt onderhoud van stookinstallaties goed op te volgen. Een gasketel moet worden onderhouden om de twee jaar, een stookolieketel heeft een jaarlijks onderhoud nodig.

Bovendien kunnen wij u garanderen dat, onder normale omstandigheden, defecten aan uw verwarming binnen de 24 uur worden opgelost!

 

Soorten verwarmingsystemen

Gasverwarming : aardgas en propaan

We volgen uw dossier op van het moment dat de aanvraag ingediend wordt, tot en met de indienststelling. Die aanvraag kunnen we ook voor u indienen, maar uiteraard kan u dat zelf ook. Een installatie op propaan brengen we voor u moeiteloos in orde. Propaan is een mooi alternatief als u niet aansluitbaar bent op het aardgasnet, en als u niet langer op mazout wil verwarmen.

Mazoutverwarming

Roels bv zorgt voor de plaatsing, de herstelling en het onderhoud van uw centrale verwarming op mazout. Wij helpen u eveneens met de juiste keuze van mazoutopslag. Zowel bovengrondse opslag als ondergronds worden door ons geleverd en geplaatst.    Hier vindt u meer informatie mbt wetgeving omtrent stookolie: www.informazout.be. Wegens het ingevoerde stookoliebesluit zijn er beperkingen opgelegd door het Vlaams Gewest. Neem contact op met ons. We houden u op de hoogte !

Om de huidige mazoutprijzen te kennen kan u een kijkje nemen op: http://www.informazout.be/nl/mazoutprijs

Duurzame energie

Samen met u zoeken we naar de meest geschikte vorm van  energie voor uw woning. De energietransitie zorgt ervoor dat de keuze steeds moeilijker wordt. Dikwijls is de meerprijs voor duurzame energie echter snel terugverdiend. Advies in verband met subsidies of tegemoetkomingen voor deze vorm van verwarmen mag niet ontbreken. We zoeken het graag voor u op.

Als u nog meer advies of informatie wenst, aarzel dan niet ons te contacteren en wij helpen u zo snel mogelijk verder. 

Naast verwarming plaatsen we ook sanitairventilatie. Bovendien verhuren we onze polyvalente zaal voor uw event.