Comfortabel sanitair


Roels BV uit Lokeren levert, plaatst en onderhoudt uw sanitair. Als u uw badkamer wilt vernieuwen of hulp nodig heeft bij de inrichting ervan, kunt u bij ons terecht. Wij stellen onze jarenlange ervaring en kennis graag tot uw dienst en staan u bij met advies en informatie.

Wij verzorgen inloopdouches, douchewanden, hangtoiletten, gewone toiletten, boilers en nog veel meer. Ook badkamermeubels worden door ons geplaatst. Voor meubels in maatwerk verwijzen we u door naar een collega. Samen bekijken we wat de beste oplossing is voor de aanmaak van uw warm water: een geiser, een boiler, de verwarmingsketel, warmtepompboiler, .... We werken ook samen met een ervaren tegelzetter. Op deze manier kunnen we de plaatsingstijd tot een minimum beperken.

We plaatsen ook sanitair voor mindervaliden. We hebben ervaring met de betreffende regelgeving.

Om de toestellen van uw dromen te vinden, werken we samen met een aantal groothandels met een eigen toonzaal.  U kunt daar rustig rondkijken en een keuze maken. Indien u dat wilt, kan een van onze medewerkers u hierbij vergezellen en bijstaan. Wij werken onder andere met volgende merken:  Daalderop, Hans Grohe, Grohe en Ideal Standard.

Door uw toestellen te laten plaatsen door ons, als geregistreerde aannemer, profiteert u van 6% btw i.p.v. 21 % btw volgens de geldende wetgeving. Zowel op de toestellen als op de plaatsing.

Dienst na verkoop

Roels bv heeft een uitgebreide dienst na verkoop. We staan in voor het onderhoud van uw sanitair en ook alle problemen worden door ons zo snel mogelijk opgelost.  Door onze jarenlange ervaring kunnen we deze meestal vlug herstellen.

Voor meer informatie kan u ons altijd vrijblijvend contacteren. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van sanitair die wij reeds installeerden.

Naast sanitair plaatsen we ook verwarmingventilatie. Bovendien verhuren we onze polyvalente zaal voor uw event.