Polyvalente zaal


Roels BV uit Lokeren bouwde in 2011 de binnenkoer van haar bedrijfsgebouw om tot een gezellige en moderne feestzaal. De Leeuwerik voldoet aan alle reglementeringen inzake brand, isolatie en comfort.

De zaal is geschikt voor diverse doeleinden: vergaderingen, opleidingen, tentoonstellingen, filmvoorstellingen en allerlei familiefeesten (behalve trouwfeesten). Bij verjaardagsfeesten voor -18-jarigen vragen we dat minstens 1 ouder aanwezig is en blijft tot het einde van het feest.
 

Enkele troeven van onze polyvalente zaal

Er is een beamer met een groot projectiescherm aanwezig waar u foto’s en films op kunt vertonen. De Leeuwerik is hierdoor ideaal voor bijvoorbeeld kwissen.

Een grote lichtstraat zorgt overdag voor een aangenaam diffuus daglicht en doordat de ruimte ingebouwd is, heeft u vrijwel geen last van straatlawaai. ’s Avonds kunt u de lichten dimmen. Aan het gebouw is een ruime parkeergelegenheid.

Er zijn ook voorzieningen om een muzikaal optreden te organiseren. We hebben ruimte genoeg om een bescheiden podium te plaatsen, waarbij dan nog zitplaatsen zijn voor ongeveer 160 personen (maximum 170 mensen voor brandveiligheid). Verder zijn er multiblokken om versterkers/instrumenten op aan te sluiten en er zijn krachtige boxen aanwezig. U kan ook gebruik maken van de draadloze microfoon.

In de zaal staat een toog tot uw beschikking om uw eigen dranken te schenken. Er is ook een koele berging waar een grote koelkast staat, alsook een kleine diepvries. Er is een speciale toegang voorzien voor de traiteur en ook voldoende ruimte om zijn materiaal te plaatsen. Als alle tafels en stoelen in rijen staan opgesteld, kunnen er 145 mensen plaatsnemen. Bij andere opstellingen, vermindert het aantal.

Voor meer informatie over De Leeuwerik kunt u altijd contact met ons opnemen. Reservaties dienen tijdig doorgegeven te worden,  u mag ook altijd bellen voor een afspraak in de zaal.

En wist u dat we ook verwarming, sanitairdaken en ventilatie plaatsen?  

Hierbij enkele foto’s van onze zaal: