Over regenwater, riolering en ventilatie


Regenwaterrecuperatie

De recuperatie van regenwater houdt in dat u het regenwater opvangt en gebruikt voor bepaalde sanitaire toestellen in uw huis. Meestal wordt regenwater gebruikt om de toiletten door te spoelen, om de auto te wassen, om te schuren, ... De installatie wordt uiteraard geplaatst volgens de regels van de kunst, en de voorschriften van de watermaatschappij.

Een regenput is hierbij van groot belang. Ondergrondse of bovengrondse waterreservoirs, het kan allemaal. De pomp die het regenwater door de woning pompt, wordt aangepast aan uw situatie. Daarnaast kunnen we ook voorzieningen aanleggen om bv. later een besproeiïngsinstallatie te installeren.


Riolering

Het hoeft niet gezegd te worden dat een goed rioleringstelsel heel belangrijk is in een woning. Een goede afvoer zorgt ervoor dat er zich geen verstoppingen voordoen, en dat er geen vervelende geurtjes ontstaan. Door onze jarenlange ervaring kunnen we deze werken correct uitvoeren.


Ventilatie

Ventilatie is heel belangrijk in uw woning. Het ventilatiesysteem zorgt voor een aangename en comfortabele omgeving en voorkomt schimmels badkamers en slaapkamers. Er zijn diverse systemen.

Voor meer informatie over onze diverse werken of een prijsofferte, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. U kunt hieronder enkele realisaties bekijken.

Bovendien plaatsen we ook verwarming. En we verhuren onze polyvalente zaal voor uw event.